arboleas Uncategorized Bokföring Stockholm

Bokföring Stockholm

0 Comment

När du börjar ett företag måste du överväga hur du förväntar dig att bearbeta kreditkort. Detta görs genom en process som kallas ett köpkonto, det finns en mängd olika konton tillgängliga och som passar dina behov bäst beror på vilken typ av verksamhet och fysisk inställning du har tillgänglig för ditt företag. Borta är de dagar då affären endast accepterade kontanter eller papperscheck. Vi lever nu i en virtuell värld där plast är sättet att betala. Ditt företag kommer inte ha möjlighet att göra det utan att acceptera kreditkort och få ett kvalitets- och konsekvent kreditkortsbehandlingskonto för att göra det. Beroende på vilken typ av verksamhet du kör kan du ta kort fysiskt i din plats där kunden faktiskt skulle fysiskt svepa kortet eller du kan få informationen via internet via din webbutik på nätet. Oavsett vilken typ av plattform du använder det är viktigt att du överväger alla alternativ för ditt företag.

 

Merchants konton är konton med ett band eller betalningscenter som gör att du faktiskt kan fysiskt acceptera och rita pengar från kreditkortet för dina företags produkter eller tjänster. Många olika plattformar finns, inklusive fysiska platser, e-handel och telefonbearbetning. Skönheten med undantag av kreditkort det gör att du kan få kunder från hela världen att öppna många möjligheter för dig att växa din verksamhet.

 

Det finns två många typer av kundservice konton som är kort närvarande och kort inte närvarande konton. Dessa grundläggande typer har också en rad olika undergrupper, som vi kommer att diskutera i detalj nedan.

bokföring billigt stockholm

Ett kortkonto är just det, kortet är närvarande vid tidpunkten för att sätta kort på transaktionen. Det här är den typ av transaktion där säljaren kan ta det fysiska kreditkortet från kunden och svepa det genom sin magnetiska kortläsare. Dessa typer av bearbetningskonton är mycket låga risker eftersom kunden själva är närvarande när de gör inköpet och måste skriva, vilket visar att de gjorde inköpet. Detta köpkonto kommer också att ge dig de lägsta avgifterna och priserna. Fysiska butiker vill överväga denna typ av konto, eftersom det är mest lämpligt för sina kunder och kommer att kosta dem minst pengar på lång sikt. Det är också viktigt för ett detaljhandeln, till exempel det här betraktar ett konto för kreditkortbehandling för postorder.

 

När en vänder har en bärbar kreditkortsmaskin kallas detta ett konto för trådlös handelstransaktion. Vänern kommer fortfarande att svepa kundkortet på samma sätt men den faktiska kreditkortsmaskinen är portabel och trådlös vilket möjliggör portabilitet och användning av maskinen på olika platser. Avgifterna med denna typ av konto är fortfarande mycket låga, men kostnaden för utrustning är högre för denna typ av enhet. Detta skulle vara ett bra alternativ om du är affärsverksamhet som behöver acceptera kreditkort medan du befinner dig i fältet. Detta skulle inkludera hemreparationer, hantverk eller bönder marknadsförsäljare eller säljare. Detta ökar avsevärt antalet försäljningar du kan få från din verksamhet.

 

Ett butiks- och framåtkonto är typen av kreditkortsbehandlingskonto där kreditkortsinformationen är lagrad men inte behandlad till en handdator. När enheten är ansluten till en telefonlinje och en Internetanslutning, hanterar enheten alla lagrade kreditkort. Eftersom realtidskreditgodkännandet inte beviljats. Detta är ett alternativ som är idealiskt för företag som är på väg och kräver kreditkortanslutning men har låga biljettvärden och få kreditkort minskar. Den är mycket lik ett trådlöst konto men mer kostnadseffektivt för säljaren.

 

Det finns några mindre typer av konton avsedda för specialföretag. Den första är ett dagligvaruhandelskonto för livsmedelsbutiker, som är speciellt utformat för platser som säljer lättfördärvlig mat och ingen bensin. Det behöver inte vara en stor marknad, men den måste uppfylla riktlinjerna. Dessa typer av konton anses allmänt vara mycket låga risker och har mycket låga avgifter. Logi konton är för de företag som ligger inom ett hotell, motell eller annan enhet där kunder tillbringar natten. Boendekonton har mycket högre priser än de flesta kort närvarande platser. Detta beror på det faktum att det finns olika tillfälliga avgifter som kan ackumuleras under kundens vistelse, vilket kan leda till att kortet avvisas vid den slutliga försäljningsstället. En sista typ av specifikt kortkonto är restauranghandlarens konto. Detta gör det möjligt för restaurangen att godkänna kundens kort och sedan gå tillbaka och justera för gottgörelse. Dessa typer av restaurangkonton kan bli lite knepiga att använda och kan kosta restaurangen på höga spetsbelopp. Det är mycket viktigt att överväga alla dessa alternativ innan du registrerar dig för ett restaurangförädlingskonto.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *